Sasatoku is a Japanese company based in the city of Toyoake, Aichi Prefecture, which offers graphic services and operates domestically (Tokyo, Yokohama, Osaka) and abroad (China, Indonesia).
Sasatoku has a strategy that I find very friendly to promote his services, which is the creation and sharing of free papercrafts.
The collection is huge and ranges from paper toys for children, letters of the alphabet in the shape of animals and everyday objects (for the English language), flowers and vegetables (as presented in this post), cards for commemorative dates, gift boxes, even models decorative paper pieces that reflect the traditional culture of Japan.
In this post I highlight the papercraft collection of vegetables widely used in Japanese cuisine, which can be printed in full size and can be used as decoration or for children to play with. You will find spinach, turnip, beans (Saya pea), bamboo shoots, Japanese dokkatsu orchid (asparagus), kwai, eggplant, green pepper, myoga (Japanese ginger), pumpkin, lotus root and carrot.
Sasatoku é uma empresa japonesa com sede na cidade de Toyoake, província de Aichi, que oferece serviços gráficos e opera no mercado interno (Tóquio, Yokohama, Osaka) e no exterior (China, Indonésia).
Ele tem uma estratégia que eu considero muito simpática para promover seus serviços que é a criação e compartilhamento gratuíto de papercrafts.
A coleção é enorme e vai desde paper toys para crianças, letras do alfabeto em forma de animais e objetos cotidianos (para a língua inglesa), flores e vegetais (como apresentados neste post), cartões para datas comemorativas, caixas de presentes, até modelos de papel decorativos que remetem a cultura tradicional do Japão.
Neste post destaco a coleção de papercrafts de vegetais muito usados na culinária japonesa, que podem ser impressos no tamanho real e podem ser usados como decoração ou para as crianças brincarem. Você vai encontrar espinafre, nabo, feijão (ervilha Saya), brotos de bambu, orquídea japonesa dokkatsu (aspargos), kwai, berinjela, pimentão verde, myoga (gengibre japonês), abóbora, raiz de lótus e cenoura.